Pariaza pe FCSB – FC Voluntari »» Acum E GRATIS!

Dupa doua stagiuni in care a terminat pe locul secund, FCSB nu concepe sa rateze titlul si la finele acestui campionat. In prima confruntarea a sezonuloui 2017/2018, trupa lui Dica va evolua acasa cu FC Volunari, detinatoarea Cupei Romaniei si a Supercupei. 

Liga 1 este gata de start și winmasters.ro ți-a pregătit o ofertă specială! Plasează un pariu pre-meci pe FCSB – Voluntari și primești un pariu gratuit LIVE pentru același meci!

Analizează statisticile, ghicește echipele de start, verifică datele despre brigada de arbitri și plasează un pariu pre-meci , apoi urmărește meciul LIVE și profită de pariul tău gratuit care îți va spori câștigurile! Meciurile din Liga 1 aduc extra câștiguri în fiecare zi , doar la winmasters.ro !

Cum primesc pariul gratuit:

Inregistreaza-te la Winmasters – Revendică bonusul de înregistrare de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazinou PLUS 40 RON Voucher Pariu Gratuit!

  • Clic pe butonul Particip din promotia Liga 1 – FCSB – FC Voluntari – Pariu gratuit LIVE! Doar astfel te poți înscrie la promoție.
  • Plasează un pariu simplu pre-meci pe FCSB – FC Voluntari, de duminica, 16 iulie ( miză minimă 50 RON , cotă min 1.75)
  • Felicitări! Ai un Pariu gratuit de 15 RON pe care îl poți plasa LIVE pe meciul dintre FCSB – FC Voluntari
    Pariul gratuit trebuie plasat pe un bilet simplu, LIVE, la cotă min 2.00. Câștigul maxim provenit din acest pariu gratuit este de 75 RON.

Profită de ofertă și ia-ți voucherul Pariu gratuit!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu