Pariaza pe FCSB – Plzen si beneficiezi de o asigurare de 40 RON!

FCSB debutează în faza grupelor Europa League cu campioana Cehiei, pe Arena Naţională din Bucureşti! Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar ”ros-albastrii” sunt neînvinsi în meciurile directe. Va debuta FCSB cu dreptul?
Avem o ofertă fantastică dacă pariați live pe FCSB – Plzen!

Deschide-ti un cont la Sportinbet. Click aici! Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul FCSB – Plzen, în valoare totală de minim 40 RON, si dacă la finalul meciului inregistrezi o balantă negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, îți oferim un FreeBet de 40 RON.

Pentru a te califica la această promoție trebuie să plasezi unul sau mai multe pariuri simple live la Sportingbet în valoare totală de minim 40 RON, pe meciul FCSB – Viktoria Plzen.  Se vor lua în considerare doar pariurile live, plasate pe bani reali. 
FreeBetul va fi creditat automat a doua zi după ora 08:00.  FreeBetul este în valoare de 40 RON, sau echivalentul în valută, conform ratei interne de schimb valutar.

Pariaza acum pe FCSB – Viktoria Plzen!

 

 

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu