Pariaza pe FCSB si Viitorul »» ACUM ai miza returnata pentru pariurile pierdute!

Pregătește-te de intrarea în scenă a echipelor românești în Runda 3 din Champions League. Fii alături de FCSB și Viitorul în lupta pentru calificare, cu Victoria Plzen, respectiv APOEL. NetBet este alături de tine și îți asigură pariurile!

Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu pre-live sau live cu o singură selecție în valoare de cel puțin 50 RON și cu o cotă minimă de 1.5 pe victoria FCSB și/sau Viitorul în confruntarea cu Viktoria Plzen, respectiv Apoel Nicosia (25 – 26/07).

Indiferent că alegi să pariezi pe o formație sau pe ambele, dacă pariul e pierzător, NetBet îți ramburseaza întreaga miză plasată în limita a 200 RON cumulat, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. La NetBet te așteaptă un bonus de bun venit in valoare de 1500 ron. 

2 Participa accesând butonul din promoția 200 RON – FCSB și Viitorul în Champions League!

1 Pariază pre-live sau live pe bilet cu o singură selecție pe FCSB și/sau Viitorul, iar dacă nu ești norocos, NetBet îți dă toți banii înapoi.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe victoria unei formații sau a amândurora va fi luat în considerare și e eligibil pentru CASHBACK.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu