Pariaza pe finala Ligii Campionilor la Winmasters si castigi premii in valoare de 2500 RON!

finala Ligii Campionilor

Pariaza la Winmasters pe finala Ligii Campionilor dintre Liverpool si Real Madrid (sambata, 28 mai 2022, ora 22:00) si ai parte de premii senzationale! Participi automat la tragerea la sorti si castigi premii in valoare de 2500 RON!


Cum poți beneficia de oferta pentru finala Ligii Campionilor?

1Logheaza-te in contul Winmasters. Daca nu ai cont, deschide-ți acum unul utilizând acest link special si efectueaza procedura de verificare a identității (KYC).

2Pentru a intra în tragerea la sorți, utilizatorii trebuie să plaseze un pariu sportiv pre-meci, cu miza de minim 30 RON și cotă minimă 1.6 pe Finala Ligii Campionilor 2022 la fotbal – Liverpool vs Real Madrid.

3Promoția acordă 50 de premii pentru pariuri sportive constând în 50 de Pariuri Gratuite de 50 RON. 

  1. Promoția este disponibilă până Sâmbătă, 28 Mai 2022 – Ora 22:00.  
  2. Câștigătorii vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți care va avea loc în data de 30 Mai utilizând un software specializat, iar premiile vor fi creditate în cont în perioada 31 Mai – 3 Iunie. 
  3. Un utilizator poate câștiga maxim 5 pariuri gratuite.  

Participa!

  • Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu