Pariaza pe Liga 1: NetBet iti asigura pariurile cu 100 lei!

În acest weekend are loc ultima etapă din Play Off în care vom face cunoștință cu noua campioană a României. Alege-ți favoritele și bucură-te de cel mai bun fotbal în timp ce noi îți asigurăm pariurile pe Liga 1.

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5 pe meciurile din Etapa 10 Play Off/Out (12/05 – 15/05).

Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, noi îți oferim până la 100 RON CASHBACK cumulat.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți unul dând click aici. Nu uita ca NetBet te intampină cu un pachet-BONUS de bun-venit in care gasești 1500 ron gratuți pentru pariurile tale!

2 Paricipă accesând butonul din promoția 100 Asigurare – LIGA 1

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție și cotă minimă 1.5 pe Liga 1, iar noi îți asigurăm pariurile în limita cumulată a 100 RON.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil per meci va fi luat în considerare pentru cashback.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu