Pariaza pe Lyon – Ajax cu o asigurare de 40 lei »» Ai aici detaliile!

Ajax a preluat controlul în semifinala cu Lyon, după o victorie categorică cu scorul de 4-1 pe Amsterdam Arena. O poate opri Lyon pe Ajax din drumul spre prima finală Europeană în 21 de ani?

La Sportingbet trăim la intensitate maximă aceste meciuri și vă oferim o asigurare de 40 RON pentru pariurile pre-meci!

CUM POȚI BENEFICIA DE ASIGURAREA DE 40 RON?

Loghează-te pe contul tău Sportingbet sau deschide-ti acum unul dând click aici. Nu uita: La Sportingbet fiecare nou client beneficiaza de un BONUS de 200 lei! Pariaza Gratuit cu bonusul Sportingbet!

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe meciul Lyon – Ajax, în valoare totală de minim 80 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, îți oferim un freebet de 40 RON.

Atentie:

  1. Freebetul de 40 RON va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.
  2. Freebetul este disponibil pentru 7 zile de la creditare.
  3. Doar clienții înregistrați la Sportingbet care au această promoție disponibilă în secțiunea “Promoțiile Mele” sunt eligibili.

CLICK AICI PENTRU A BENEFICIA CHIAR ACUM DE BONUSUL SI PROMOTIILE SPORTINGBET

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu