Pariaza pe marile ligi ale Europei si NetBet iti rasplateste pariurile necastigatoare!

Weekendul ne propune o noua etapa de foc in marile campionate al Europei. Ne asteapta dueluri de 5 stele, meciuri din care putem scoate profit…de doua ori!

NetBet ți-a pregătit o promoție specială indiferent dacă preferi pariurile LIVE sau PRE-LIVE. Tot ce trebuie să faci e să plasezi pariuri PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție (single) de minim 50 RON pe meciurile din Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A (16/12 – 19/12).

Dacă pariurile sunt necâștigătoare, NetBet iti rambursează mizele plasate în limita unei valori cumulate de 300 RON, sub formă de bonus pe platforma NetBet Cazino.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum un cont dând click aici

2 Înscrie-te la accesând butonul din promoţia 300 RON CASHBACK – MARILE LIGI EUROPENE

1Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe meciurile din Liga 1, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A, iar dacă pariul e necâștigător, noi îți dăm toți banii înapoi.

NOTĂ: Doar primul pariu necâștigător pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.

  • Doar pariurile pre-live (1×2 FT) sau live (orice selecție) în valoare de minim 50 RON pe bilet simplu cu o singură selecție pe Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A (16/12 – 19/12) sunt eligibile pentru cashback.
  • Promoția oferă 100% cashback, în limita a unei valorii cumulate de 300 RON, sub formă de bonus dacă biletele plasate sunt necâștigătoare.
  • Dacă un jucător a plasat mai multe pariuri pe un meci, NetBet va acorda 100% BANII ÎNAPOI pentru primul pariu eligibil plasat.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 19/12, 23:59 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în contul de NetBet Cazino în decursul a 72 de ore de la încheierea ultimei partide.
  • Sumele bonus vor fi disponibile timp de 30 de zile și trebuie să fie rulate de 40 ori.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu