Pariaza pe meciurile din LIGA 1 și mareste-ti câștigurile cu pana la 200 RON!

LIGA 1 accelereaza catre finalul unui sezon regular incendiar! Plasează un pariu pre-meci, combo, care sa contina doua (2) evenimente cu cota minima per selectie 1.35 si miza minim 20 RON, pe evenimentele care au loc între 16 Februarie și 19 Februarie 2018! Dacă pariul este castigator, primesti cadou de la WINMASTERS pana la 200 RON!.

primești de la winmasters pană la 200 RON!

Afla cum iti poti mari castigurile: 

1.Plasează un pariu pre-meci, combo, cu 2 ( doua ) selectii din LIGA 1. Ambele selecții trebuie plasate pre-meci. Cota minimă per selecție este 1.35, iar miza minimă 20 RON.
2.Daca pariul este castigator, primești 10% extra castig ( calculat după formula: castig-miza ) de pana la 200 RON!
3.Câștigurile extra vor fi creditate în contul tău, în momentul finalizării pariului, pe 20 Februarie 2018.

 

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu