Pariază pe Plzen – FCSB și beneficiezi de o asigurare de 40 RON de la Sportingbet!

În prima manșă FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, iar misiunea se complică! Roșalbaștrii trebuie să marcheze în Cehia, iar o victorie le-ar asigura calificarea în playoff. Cine va accede în runda următoare?  

Sportingbet vine cu o ofertă fantastică dacă pariați live pe Plzen – FCSB!

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Plzen – FCSB, în valoare totală de minim 80 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de 80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, Sportingbet îți oferiă un FreeBet de 40 RON.

PARIAZA ACUM!

Termeni si conditii

1. Pentru a te califica la această promoție trebuie să plasezi unul sau mai multe pariuri simple live în valoare totală de minim 80 RON, pe meciul care se califică.
o Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali.
o Pariurile gratuite, pariurile anulate si pariurile închise cu opțiunea cash out (închidere pariu), nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
o Se vor lua în considerare doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live.
2. FreeBetul va fi creditat automat a doua zi după ora 08:00. FreeBetul este disponibil o singură dată pentru fiecare client și va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi de 80 RON sau mai mult raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție. Balanța este calculată ca diferentă între câștiguri și pierderi. FreeBetul de 40 RON (sau echivalentul în valută, conform ratei interne de schimb valutar) va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.FreeBetul este disponibil pentru 7 zile de la creditare.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu