Pariaza pe Real Madrid – PSG si beneficiezi de o asigurare de 40 ron!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Este cel mai dur meci al optimilor de finala din Liga Campionilor, cu castigătoarea ultimelor doua sezoane Real Madrid, infruntand Paris St. Germain. Echipa franceza a fost eliminata anul trecut în aceeasi etapă de marea rivală a madrilenilor, Barcelona, dar după o fază a grupelor impresionantă si achizitiile lui Kylian Mbappe și Neymar in vara, a venit vremea ca Paris St. Germain să straluceaca în Europa?

La Sportingbet beneficiezi de o ofertă fantastica dacă pariezi pre-meci pe Real Madrid – PSG! Click aici pentru a-ti asigura pariurile pe meci!

Plaseaza unul sau mai multe pariuri simple pre-meci în valoare totală de minim 40 RON, si dacă la finalul meciului înregistrezi o balanta negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, Sportingbet iti ofera un FreeBet de 40 RON pentru o sansa in plus! Mai mult: FreeBetul de 40 RON va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui castig, suma va fi disponibilă in cont ca sși bani cash, fara conditii de pariere.

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu