Pariază pe victoria României și/sau a Angliei și beneficiezi de o MEGA COTĂ de 7.0

Pregătește-te de două super-confruntări amicale: România – Chile (13/06, 21:00) și Franța – Anglia (13/06, 22:00), dar mai ales de o promoție pe măsură!

Pariază la NetBet minim 50 RON pre-live pe bilet simplu (1X2 FT) pe victoria României și/sau a Angliei în meciul cu Chile, respectiv Franța și beneficiezi de o MEGA COTĂ de 7.0! Poți paria pe victoria României sau pe victoria Angliei sau pe ambele (bilete cu selecție unică), iar în cazul câștigării biletului/biletelor, diferența până la cota 7 va fi plătită în 24 de ore.

Exemplu: Dacă alegi să pariezi 100 RON pe România și pariul e câștigător, cota din momentul plasării pariului se înmulțește cu 100 RON la care se va adăuga diferența de cotă, înmulțită cu 50 RON (cota specială – cota din momentul plasării pariului) x miza (maxim 50 RON).

100 RON x 4.15 (câștig de 415 RON creditat la încheierea meciului) + 2.85 x 50 RON= 142.5 (câștig bonus creditat în maxim 24 de ore de la încheierea meciului)

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici

2 Înscrie-te accesând butonul din promoţia COTA 7 – România și Anglia

1Pariază PRE-LIVE (1X2 FT) minim 50 RON pe victoria României și/sau a Angliei pe bilete simple cu o singură selecție și beneficiezi de cotă 7.00 pentru fiecare în loc de cota din momentul plasării pariului.

NOTĂ: Se vor lua în considerare cotele pre-live din momentul plasării pariului. Bonusul maxim oferit este în valoare de 250 RON.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu