Pariaza variat pe concurentii de la Eurovision! Profita ACUM de promotia DUBLA oferita de Unibet!

Au mai ramas doar cinci zile pana la startul celebrului concurs muzical Eurovision, editia 2017, iar casele de pariuri reusesc sa se conformeze cu dorintele pariorilor de a a avea la dispozitie o varietate remarcabila in oferta. La Unibet insa, nu numai ca vom beneficia de o larga oferta de pariere on-line, dar si de o promotie pe care nu o putem rata.


Promotie dubla pentru Eurovision!

In cadrul acestei editii de Eurovision, Italia este considerata marea favorita, cotata la 1.62. Diferenta este una colosala, intrucat tara care are urmatoarele sanse la castigarea concursului, in opinia bookmakerilor, Portugalia, este cotata la o astronomica valoare de 9.00. Nici cu Romania nu ne putem lauda prea mult. Tara noastra este cotata abia cu sansa a 9-a la castigarea acestei editii, la o cota imensa de 41.00. Chiar si asa, Unibet ofera promotii atat in semifinalele concursului, cat si in marea finala.


Optarea pentru promotia semifinalelor Eurovision

Plasaţi un pariu de 90 RON pe semifinalele concursului muzical şi vă vom oferi un Pariu gratuit de 60 RON pentru finală.

Când: Din 8 mai până în 13 mai

Cum se joacă:

Pariaţi minimum 90 RON pe semifinalele concursului muzical din 9 şi 11 mai (cotă minimă de 1,40).

Primiţi un Pariu gratuit în valoare de 60 RON până la ora 16:00 CEST, pe 12 mai, pentru marea finală a concursului muzical!

Pe perioada promoţiei este disponibilă o singură ofertă de Pariu gratuit pe jucător.

Dacă plasaţi un pariu de 90 RON în timpul finalei şi vă vom oferi 10 rotiri gratuite la Guns N’ Roses.

Rotirile gratuite vă vor fi creditate la până la 18:00 CEST, luni 15 mai.

Termeni şi condiţii

 

Trebuie să optaţi pentru înscriere pentru a vă califica.

Pariurile trebuie plasate pe Eurovision între 0:00 CEST pe 8 mai şi 23:59 CEST pe 11 mai pentru a obţine un Pariu gratuit în valoare de 60 RON.

*Sau moneda echivalentă se referă la un calcul Unibet al monedei, nu la rata curentă de schimb valutar. De exemplu, €10 sunt £10, 15 USD, 20 CAD 100 NOK, 125 SEK.

Pariul gratuit va fi acordat doar dacă pariaţi 90 RON în timpul semifinalelor Eurovision.

Jucătorii pot alege dacă doresc să parieze 90 RON în timpul unei semifinale sau să împartă cei 90 RON pe ambele semifinale.

Valoarea pariului minim eligibil pentru Pariul gratuit este 90 RON. Puteţi paria mai mult pentru a fi eligibil, însă Pariul gratuit este limitat la 60 RON.

Va fi acordat un singur Pariu gratuit de 60 RON fiecărui jucător.

Pentru a fi eligibil, trebuie să pariaţi pe semifinalele Eurovision cu o cotă de cel puţin 1,40, iar pariurile încasate nu sunt luate în considerare.

Doar pariurile simple vor fi eligibile pentru calificare.

Cele 10 Pariuri gratuite vă vor fi creditate pe 12 mai la ora 16:00 CEST.

Orice câştiguri din Pariu gratuit din joc nu vor include şi miza.

Intra AICI pentru a vedea si restul detaliilor cu privire la cele doua promotii!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu