Pariezi pe Barcelona in prima mansa a Supercupei? Nu rata cota de 7!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Real Madrid are prima sansa la castigarea Supercupei, dar bookmakerii considera ca Barcelona isi va adjudeca mansa tur, programata duminica seara, de la ora 23:00, pe Camp Nou. Catalanii ar avea si un anumit ascendent moral in acest prim ”El Clasico” al stagiunii, dupa victoriile repurtate in 2017, in fata marelui rival madrilen. In aprilie, Messi & co. au invins-o pe Real, in campionat, chiar pe Bernabeu, scor 3-2, rezultat repetat de catalani, in duelul din ICC, disputat acum mai putin de 2 saptamani.

Bate Barcelona? Cota 7 la Betfair!

Este o varianta de luat in calcul, mai ales in conditiile actuale de cote. Special pentru noii sai clienti (doar care isi deschid contul din Romania) agentia Betfair a majorat imens cotatia pariului 1 solist in Barcelona – Real Madrid (13.08, ora 23:00).Acum se poate miza pe victoria gazdelor in prima mansa a Supercupei, la o cota 7.00! Daca pariul tau este castigator miza va fi returnata cash, iar restul caştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonusul trebuie rulat o singura data, la o cota de cel putin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Cum poti beneficia de cota 6.00 pe varianta 1 solist in BARCELONA – REAL MADRID?
  • Deschide-ti acum un cont la Betfair . Da click aici. La inregistrarea pe Betfair, foloseste CODUL PROMOTIONAL ZFBN34
  • Plasezi un pariu pe FCSB (Steaua) castiga in 90 de minute (1 solist). Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie (poti paria orice suma, insa doar 50 de lei vor fi inmultiti cu cota speciala de 6.00). Cota speciala este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  • Daca pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o data la o cota de cel putin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
  • Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.
  • Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Il poţi folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii (fiecare cu cota 1.20)
  • Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se vor mai calificate în această promoţie

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu