Pariu Gratuit de 100 ron oferit de NetBet pentru meciurile din preliminarii » Profita acum!

logo cupa mondiala rusia 2018 romania

Calificările Europene pentru Campionatul Mondial 2018 sunt în plină desfășurare în acest weekend. 3 zile de fotbal, 3 zile de spectacol si, speram cu toțiii, un rezultat mare bifat de România în Polonia. La NetBet beneficiezi de un cadou garantat sub forma a 100 RON FREEBET dacă pariezi pe meciurile din preliminarii.

Plasează minim 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.50 pe câte un meci distinct de la Calificările Europene pentru CM18 (09/06 – 11/06). Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu 100 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe fotbal.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. Nu uita la agentia Netbet te intampina cu cel mai mare BONUS de bun venit din Romania »» 1500 lei gratuiti pentru pariurile tale. 

2 Participă accesând butonul din promoția 100 RON – Calificări Europene CM18

promotii netbet buton

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim patru partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă minima 1.50) în valoare de cel puțin 50 RON. 

  • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin 4 pariuri simple pe Calificările Europene CM18. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 100 RON FREEBET pe care îl pot folosi pe fotbal.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de fotbal (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

100pr

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu