Pariu gratuit de 25 lei pe EL CLASICO!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

Acum ai încă un motiv să urmărești la Unibet cel mai tare meci al planetei pe 1 martie! Plasează un pariu pre-meci de 50 RON pe meciul Real Madrid – Barcelona, iar Unibet îți oferă un Pariu gratuit live de 25 RON pentru duelul exploziv!

Cum poti câștiga pariul gratuit live de 25 RON?
  • Logheaza-te pe contul tau Unibet »» CLICK AICI! Daca inca nu ai un cont la Unibet, deschide-ti unul acum, utilizand acest link special. Automat iti poti revendica bonusul de 300 lei oferit de agentie!
  • Plasează un pariu pre-meci de minim 50 RON, la cota minimă 1.4, pe meciul Real Madrid – Barcelona
  • Doar pariurile pre-meci plasate de vineri 28 februarie până la începerea meciului (1 martie ora 21 :00 CET) sunt luate în considerare pentru această promoție.
  • Vei primi un pariu gratuit live de 25 RON pentru meciul de pe 1 martie. Pariul gratuit live poate fi folosit doar pe meciul Real Madrid – FC Barcelona.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI!

Câștiga pariul gratuit live de 25 RON!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu