Pariu gratuit oferit de NetBet pentru meciurile din sferturile Europa League >> Profita si tu ACUM!

Turul sferturilor de finală din Europa League are loc joi, 13 aprilie. Bucură-te de fotbal de senzație cu o promoție menită să-ți asigure câștigurile, indiferent dacă ești adeptul live sau pre-live.

Pariază LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) minim 50 RON pe bilete simple cu o singură selecție și cote minime de 1.50 pe cel puțin 3 meciuri distincte din turul sferturilor de finală din Europa League (13/04).
Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a
50 RON FREEBET.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici – NU UITA! La NetBet pachetul BONUS de bun venit este in valoare de 1500 ron!

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promoţia 50 RON FREEBET – Europa League

1Pariază Pre-live sau Live pe bilet simplu cu o singură selecție pe trei meciuri distincte din Europa League. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la NetBet 50 RON FREEBET. Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment fotbalistic cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente fotbalistice (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil plasat/meci (live/pre-live) va fi luat în considerare pentru acordarea freebetului care va putea fi folosit pe evenimente din fotbal.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu