Pariu gratuit oferit de winmasters pentru Cupa Confederatiilor »» Intra in mijlocul actiunii!

Vara aceasta 8 echipe naționale de top încep lupta pentru Cupa Confederațiilor 2017 din Rusia. Germania și Portugalia sunt marile favorite dar Rusia, Chile și Mexic vor da totul pentru trofeu! Cine ajunge în finală? Cine va fi golgeterul competiției? Câte goluri vor înscrie echipele din Oceania?

Întrebări sunt multe dar un lucru este sigur winmasters oferă un pariu gratuit de 100 RON pentru a intra în acțiune la Cupa Confederațiilor! Ești pregătit?

Cum primesc pariul gratuit:

Mai intai de toate trebuie sa iți deschizi un cont la winmasters, daca nu ai deja unul. CLICK AICI!

Clic pe butonul Particip din promotia Pariu gratuit Cupa Confederațiilor

winmasters1win22Plasează minim 5 pariuri LIVE sau pre-meci (miză minimă 50 RON, Cotă minimă 1.75) în orice etapă a grupelor (cele 5 pariuri trebuie plasate pe aceeași etapă pentru a fi eligibil la promoție) din Cupa Confederațiilor și câștigă un voucher pariu gratuit de fiecare dată.

Dacă participi la toate 3 etapele din faza grupelor, poți câștiga nu mai puțin de 300 RON pariu gratuit!

Exemplu: dacă plasezi 5 pariuri LIVE sau pre-meci eligibile pe meciurile din prima etapă a grupelor ( 17-19/06) primești un voucher pariu gratuit pentru etapa a 2-a a grupelor.Apoi poți plasa din nou 5 pariuri cu bani reali în etapa a 2-a și vei primi un pariu gratuit pentru etapa a 3-a.

Faza grupelor – Etapa 1: 17-19/06

Rusia vs Noua Zeeelandă

Portugalia vs Mexic

Chile vs Camerun

Australia vs Germania

Faza grupelor – Etapa 2: 21-22/06

Rusia vs Portugalia

Mexic vs Noua Zeelandă

Camerun vs Australia

Germania vs Chile

Faza grupelor – Etapa 3: 24-25/06

Mexic vs Rusia

Noua Zeelandă vs Portugalia

Germania vs Camerun

Chile vs Australia

Profită de ofertă și intră în mijlocul acțiunii de la Cupa Confederațiilor !

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu