Pariul etapei din Liga 1: FCSB are COTA 60 sa castige la Sepsi! 😲

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Trei meciuri directe, toate de Liga 1, sunt consemnate de statistica. FCSB s-a impus de fiecare data, fara a primi gol. In meciul contand pentru turul stagiunii, bucurestenii au castigat cu 2-0. Pariaza la Betfair pe un nou succes al FCSB-ului, in fata lui Sepsi: Pentru aceasta varianta, agentia ofera tuturor noilor clienti o cota de 60!

Cum pot beneficia de cotele mărite?

  1. Poţi lua parte în această promoţie doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNGY. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional amintit, plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei OSK Sepsi v FCSB şi alege să câştige FCSB.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. 

 

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu