Pariul perfect: Cota 30 pentru minim un gol marcat in CFR Cluj – FCSB!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
5 0

Desi extrem de echilibrate, 15 din ultimele 16 meciuri directe ale celor doua formatii, au propus cel putin o modificare a tabelei. Pariaza la Betfair pe minim un gol inscris si in derby-ul CFR Cluj – FCSB de duminica, 14 aprilie: In loc de 1.07, agentia iti ofera pentru acest pariu o cota marita la 30.00! 

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pot beneficia de cota marita pe CFR Cluj – FCSB ?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJI. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJI plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei CFR Cluj v FCSB(14 aprilie) si alege minim un gol marcat (peste 0.5 goluri in meci). 
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu