Pariuri gratuite de 50 RON in fiecare saptamana si extra castiguri la pariurile multiple!

Cele mai interesante competitii din fotbalul mondial care se joaca in iunie sunt Cupa Confederatiilor si Campionatul European U21. Unibet mareste miza pentru ambele turnee si iti aduce super promotii de nerefuzat!

Summer Free Bet Club iti aduce un pariu gratuit de 50 RON in fiecare saptamana, pana pe 2 iulie. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi 125 de RON pe meciurile de la Europeanul U21 si de la Cupa Confederatiilor. Pariurile care se califica pentru promotie sunt cele de tipul marcator (oricand, primul sau ultimul), scor corect, wincast si scorecast. Doar pariurile pre-meci sunt luate in considerare.

Mecanismul promotiei:

Deschide-ţi un cont la Unibet daca nu ai deja unul + click aici. 

  1. Pariaza 125 de RON pe tipurile de pariuri eligibile (marcator, scor corect, wincast si scorecast) cu o cota de minim 1.40.
  2. Doar pariurile pre meci se califica pentru promotie. Pariurile multiple se califica atata timp cat cote acumulate depasesc 1.40.
  3. Poti paria pe orice meci de la Europeanul U21 sau Cupa Confederatiilor.
  4. Fiecare perioada promotionala se desfasoara de luni, ora 00:00 pana duminica, ora 23:59.
  5. Pariurile gratuite sunt creditate in fiecare zi de luni, cel tarziu pana la ora 12:00 CEST.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu