Pariurile gratuite Unibet vin indiferent de rezultatul pronosticurilor tale!

Unibet stie cum poate face pariatul o experienta cat mai placuta. Pe aceasta idee vine si cea mai recenta promotie a agentiei: Pariaza live in weekend si castiga indiferent daca pariurile tale au fost sau nu castigatoare!

Cum functioneaza?

Daca inca nu ai un cont la Unibet, trebuie sa dai click aici pentru a-ti deschide unul. 

  • Opteaza  pentru promotie – Click pe butonul „Optati” din promotia „Pariaza Live si castiga un pariu gratuit de 25 RON”
  • Pariaza Live 120 RON  sau mai mult sambata, 8 aprilie sau duminica, 9 aprilie, la cote de minimum 1.40 pe ligile de fotbal eligibile*
  • Fie ca pierzi sau castigi, Unibet iti va credita un pariu gratuit in valoare de 25 RON luni, 10 aprilie.

* Ligi eligibile: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.

Stiai ca Unibet ofera transmisiuni in direct pentru o selectie de ligi, cum ar fi LaLiga, Serie A, Bundesliga si Ligue 1? Toate transmisiunile directe sunt disponibile pe Unibet TV!

Mult succes!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu