Pariurile pe Liga 1 îți aduc rotiri cash la Prosperity Palace!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
0 0

La Unibet pariurile pe Liga 1 îți aduc rotiri gratuite cash la slotul Prosperity Palace. Câștigă până la 3 rotiri gratuite cash pentru fiecare gol marcat în meciurile etapei.

Cum se joacă:
  • Optează pentru a participa »» CLICK AICI!
  • Rulează 125 RON pe orice meci din Liga 1 și primești 1 Rotire Gratuită cash la slotul Prosperity Palace pentru fiecare gol marcat în Liga 1 în această etapă.
  • Rulează 250 RON pe orice meci din Liga 1 și primești 2 Rotiri Gratuite cash la slotul Prosperity Palace pentru fiecare gol marcat în Liga 1 în această etapă.
  • Rulează 500 RON pe orice meci din Liga 1 și primești 3 Rotiri Gratuite cash la slotul Prosperity Palace. pentru fiecare gol marcat în Liga 1 în această etapă.
  • Pariurile trebuie să fie stabilite între 07 – 10/02/2020.
  • Rotirile gratuite le vei primi pe cont, în maxim 72 de ore de la încheierea etapei.

Pariază aici și CÂȘTIGĂ ROTIRI GRATUITE!


1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata.

Incaseaza-ti bonusul de 300 lei!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu