Pentru ca tu sa castigi mai mult: 555 lei sunt la un click distanta de portofelul tau!

winmasters
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 1
Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 555 RON PLUS 40 RON Pariu Gratuit!

Winmasters ți-a pregătit Bonusul 555! 100% până la 555 RON pentru pariuri sportive ! Intră în universul Winmasters cu oferta 555! Mai jos sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înscrie la promoție:

  • Intră pe winmasters.ro
  • Depune minim 40 RON (pana la 30 septembrie), introdu codul BONUS555 și ia-ți bonus de înregistrare până la 555 RON!
Mărește-ți câștigurile cu Pariul Gratuit! Află cum poți beneficia de ofertă:

Trimite documentele necesare verificării contului tău, după ce ai efectuat prima depunere pe site și Winmasters iti ofera, în PLUS, un VOUCHER Pariu absolut gratuit de 40 RON. Procedura este extrem de simplă, nu trebuie decât să fotografiezi cu telefonul mobil sau să scanezi actul de identitate (Carte de identitate sau Pașaport) și cardul de credit folosit pentru depuneri pe winmasters.ro (doar fața cardului). În cazul în care folosești alta metodă de plată (Neteller, Skrill etc.), este suficient să trimiți un screenshot cu portofelul tău electronic. Trimite un email care să conțină documentele la adresa support.rom@winmasters.com și Pariul tău gratuit va fi creditat imediat.

Profită acum de cel mai bun pachet de bun venit de pe piață doar pe winmasters.ro!

winmasters

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu