Doar pentru tine: Barcelona are cota 8.00 sa castige la Sociedad!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Catalanii au demolat-o pe Celta Vigo in cupa, scor 5-0 (4-0 la pauza), dupa o noua evolutie perfecta a lui Messi. Duminica, in etapa a 19-a de La Liga, Barcelona este pregatita sa contabilizeze un nou succes, de aceasta data in campionat, pe terenul formatiei Real Sociedad. La 2 solist cota este de 1.40, majorata, insa, de Betfair pentru toti noii sai clienti, pana la o valoare de 8.00!

Cum pot beneficia de cotele mărite?
  1. Poti lua parte în aceasta promotie doar dacă te-ai inregistrat la Betfair dand click aici si folosind la inscriere codul promotional ZFBNAG.
  2. Plasezi un pariu pe victorie BARCELONA, la Real Sociedad. Maxim 25 RON se califică pentru această promoţie. Poti să plasezi o miză mai mare, dar doar 25 RON vor fi luati în considerare pentru cota marita. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Daca pariul este castigator miza pariului initial va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data, la o cota de minim 1.20. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair

Lasa un comentariu