Pont in cota 20 pentru finala Barty – Vondrousova!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Astazi, cu incepere de la ora 16:00, la Roland Garros este programata finala feminina a turneului. Pentru marele trofeu se vor inclesta australianca Ashleigh Barty si cehoiaca Marketa Vondrousova.

Pariaza la NetBet pe finala urmand pasii simpli de mai jos si beneficiezi de cota 20 pentru orice varianta de pariere ai alege, in cota de minim 1.50!

Cum poti beneficia de oferta?
  • Creează-ți un cont pe NetBet Sport utilizand acest link și introdu codul bonus TENIS la înregistrare.
  • Depune minim 50 RON în contul tău NetBet. Depunerea minimă pentru a fi eligibil la această promoţie este de 50 RON.
  • Plaseaza primul tau pariu de 10 RON pe orice cota de peste 1.50 in finala feminina de la ROLAND GARROS 2019: Barty – Vondrousova. E posibilă plasarea unui pariu mai mare de 10 RON, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
  • Dacă pariul e castigator, vei fi platit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotei mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore (3 zile lucrătoare).

Profita acum si pariaza la cota 20!

Exemple de pariuri care beneficiaza de cota marita: 

Victorie Barty – Cota normala 1.60. Cota marita: 20.00
Peste 6.5 asi – Cota normala 1.83. Cota marita: 20.00
Peste 2o.5 gameuri – Cota normala 1.62. Cota marita: 20.00

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu