Porto – Liverpool: Victoria oaspetilor are COTA 8!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Confruntarea de pe „Dragao” se anunta una extrem de echilibrata. Totusi, forma de moment a oaspetilor, pare a a inclina usor balanta in fata lui Liverpool. Pariaza pe succesul „cormoranilor” la o cota imensa: 8.00. Cotatia este disponibila tuturor noilor clienti Betfair. 

DETALIILE OFERTEI
  1. Deschide-ti acum un cont la Betfair folosind codul promotional ZFBNAV. Doar astfel poti beneficia de cota marita. 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Porto v Liverpool şi alege să câştige Liverpool. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 50 RON. Poţi sa plasezi o miza mai mare doar după ce ai plasat pariul initial de 50 RON.
  4. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data inainte ca el sa fie transferat în portofelul principal. Bonusul trebuie rulat la o cota de doar 1.20 sau mai mare.  Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu