Predictor Premier League: Câștigă GRATIS 75.000 RON CASH!

UNIBET PREDICTOR PREMIER LEAGUE

Weekend-ul acesta se reia Premier League, ocazie pentru ca Unibet să-ți propună Predictorul gratuit cu premii în valoare de 75.000 RON CASH! Răspunde corect la cele 6 întrebări și dacă ești inspirat, poți câștiga marele premiu pus în joc!

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Cum se joacă predictorul gratuit?

Tot ce ai de făcut este să răspunzi la cele 6 întrebări. Dacă ești inspirat, poți câștiga marele premiu de 75.00o lei!

Fulham – Liverpool: CÂTE GOLURI VOR FI ÎN TOTAL ÎN MECI?
Newcastle – Nottingham Forest: CARE VA FI SCORUL CORECT?
Tottenham – Southampton: VOR ÎNSCRIE AMBELE ECHIPE?
Everton – Chelsea: CARE VA FI REZULTATUL PAUZĂ/FINAL ÎN TIMPUL REGULAMENTAR?
Manchester United – Brighton: VA FI VREUN PENALTI ÎN MECI?
West Ham – Manchester City: CARE VA FI SCORUL CORECT ÎN MECI?

  • Dacă vor exista mai mulți câștigători, atunci premiul va fi împărțit.
  • Dacă nimeni nu pronostichează corect la toate cele 6 întrebări, atunci vor fi premiați prin extragere jucătorii cu cele mai multe răspunsuri corecte.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu