Predictorul Fotbalului Sportingbet: Pariaza orice suma si ataca premiul de 45000 ron!

Saptamana de saptamana, Predictorul Fotbalului pune la dispozitia tuturor utilizatorilor Sportingbet premii substantiale.  Pentru fiecare etapa in parte, pronosticheaza rezultatul meciurilor selectate. Daca intuiesti cel puțin 8 din 12 meciuri vei castiga unul din premiile puse la bataie de Sportingbet. Premiul pentru 11 rezultate corecte este de 8500 ron, in timp ce 12 din 12 iti pot aduce un castig de 45000 ron! Atentie: Pentru aceste premii nu există condiții de rulaj!

Cum ma pot inscrie in Predictorul Fotbalului Sportingbet?
  1. Logheaza-te pe contul tau Sportingbet sau deschide-ti acum unul dand click aici.
  2. Pronostichează rezultatul meciurilor selectate. Dacă pronostichezi corect cel puțin 8 din 12 meciuri vei câștiga unul din premiile noastre!
  3. Confirmă pronosticul PLASÂND ORICE PARIU AZI altfel pronosticul nu va fi valid.
De cate ori pot participa cu pronosticuri intr-o etapa

Poti plasa cate un pronostic (un pronostic = toate cele 12 meciuri) in fiecare zi a etapei. De exemplu, daca etapa in curs (cea din poza de mai jos) se desfasoara intre 26.12 si 30.12, ai dreptul la 5 pronosticuri. 5 pronosticuri = 5 sanse de castig!  

Etapa in curs

Cele 12 selectii vin exclusiv din primele doua ligi engeze, competitii care nu se intrerup de Revelion.

Pariaza la Sportingbet – Ai 200 ron BONUS!

prd1


 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu