In pregatirea pentru Wimbledon castigi zilnic pana la 40 RUNDE daca pariezi pe tenis!

transmisiuni live

A mai ramas extrem de putin timp pana la Wimbledon, iar jucatorii mari ai tenisului sii testeaza fortele in turneele desfasurate pe iarba in aceasta saptamana.


În pregătirea pentru Wimbledon, jucătorii mari ai tenisului mondial se testează în turnee pe iarbă pe parcursul întregii săptămâni. La NetBet poți câștiga ZILNIC până la 40 RUNDE GRATUITE la jocurile NETENT dacă pariezi pe tenis.

Cu aceasta ocazie, Netbet nu poate ramane indiferent si te premiaza ZILNIC cu pana la la 40 RUNDE GRATUITE la jocurile NETENT daca pariezi pe tenis!

Cum pot beneficia de 40 runde gratuit inainte de Wimbledon?

tare


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu