Prima etapa a anului in Bundesliga vine cu castiguri gratuite si garantate!

Bundesliga revine cu partide senzaționale în 2017, iar NetBet are pentru tine o promoție în care zero goluri înseamnă 200 RON Freebet.

Tot ce trebuie să faci e să plasezi pariuri PRE-LIVE (1X2) sau/și LIVE (orice tip de pariu) pe bilete simple cu o singură selecție de minim 50 RON pe meciurile din Etapa 17, Bundesliga (20/01 – 22/01).

Dacă pariurile sunt necâștigătoare, iar în partidele alese de tine nu se înscrie niciun gol, noi îți rambursăm 50% din miza plasată în limita a 50 RON/meci și 200 RON/etapă, sub formă deFREEBET.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici. Nu uita, la NetBet pachetul BONUS  de bun venit contine 1500 ron!

2 Înscrie-te accesând butonul din promotia 200 RON FREEBET – BUNDESLIGA

1 Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe bilet simplu pe meciurile din Etapa 17, Bundesliga, iar dacă pariurile sunt necâștigătoare și scorul final e 0-0, NetBet îți dă 50% din miză înapoi.

  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.

Intreaga runda din Bundesliga este transmisa LiveVIDEO GRATUIT pe platforma NETBET TV!

bntv

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu