Profit suplimentar de pana la 30% cu biletele weekendului!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Alege-ti multiplele pentru acest weekend, iar daca sunt castigatoare, primesti in plus un profit crescut. Creste-ti castigurile, folosindu-te de cunostintele tale din fotbal. 

Biletele castigatoare cu cel putin 3 evenimente beneficiaza la Unibet de un profit suplimentar de pana la 30%! Promotia esta valabila pentru pariuri pre-meci de tip 1X2 pentru meciuri din Premier League, Championship, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie (Olanda), Jupiler Pro League (Belgia) si Superligaen (Danemarca).

Pariul tau multiplu castigator, plasat pe ligile europene de fotbal este egal cu un profit crescut, pentru a-ti creste rezultatul. Iata ce castiguri suplimentare iti propune agentia Unibet:

Cum funcţionează?
  • Opteaza pentru inscriere – CLICK AICI! 
  • Pariaza pre-meci (1×2) cel puţin 60 RON, la o cota de cel puţin 1.40, pe o multipla din ligile europene eligibile.
  • Daca multipla ta este castigatoare, biletul aferent ce contine Profitul Extra iti va fi creditat in cont, in urmatoarea zi lucratoare.

 

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet

Lasa un comentariu