Profita acum: Cota 9 pentru o victorie a Barcelonei, in meciul cu Atletico Madrid!

In acest weekend avem super derby in La Liga. Sambata seara, de la ora 21:45, Atletico Madrid primeste vizita Barcelonei. Catalanii au castigat ultimele doua meciuri pe terenul formatiei lui Simeone si au cota 9.00 la Betfair sa o faca din nou! 

Detaliile ofertei:

Promotia este adresata exclusiv noilor clienti Betfair.

2. Pariază. Primeşti cota mărită de 9.00 pentru victorie BARCELONA. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită

3. Câştigă. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată la o cotă de cel puțin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu