PROFITA! FCSB are cota 40 sa o invinga pe Dinamo, in ”clasicul” de duminica!

FCSB a ratat startul de stagiune, dar poate recupera chiar in runda secunda, in derby-ul cu rivala de moarte, Dinamo Bucuresti. Pariaza acum pe succesul echipei FCSB la cota de 40 oferita de Betfair tuturor noilor clienti!

Cum pot beneficia de cota 40 pentru  FCSB – Dinamo
  1. Inregistrează contul Betfair folosind codul promotional  ZFBNEZ
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei FCSB v Dinamo București şi alege să câştige FCSB. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califica este de 5 RON. Poţi sa plasezi o miza mai mare doar dupa ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o data, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple (bilet) cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu