Spal – Juventus: Pariaza pe 2 solist si castiga 300 de lei!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Sambata, incepand cu ora 16:00, se va disputa partida Spal – Juventus, din cadrul rundei cu numarul 32 din Serie A. Un rezultat pozitiv poate aduce titlul matematic in visteria formatiei lui Cristiano Ronaldo! Acum, datorita promotiei celor de la Betfair, poti miza pe victoria „Batranei Doamne” la o cota INCREDIBILA de 60.00!


Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum pot beneficia de cota marita pe Spal – Juventus?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJC. Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNJH plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Spal – Juventus (12 aprilie) şi alege  pronosticul „Juventus sa castige. 
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal.


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu