2 x 50 RON FREEBET CADOU LA PARIURILE DIN ACEST WEEKEND PE CELE MAI TARI LIGI EUROPENE!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Un nou weekend plin de meciuri tari e gata să înceapă! Pariază la NetBet pe partidele din Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 din perioada 04/10 – 7/10/2019 și Netbet te premiaza cu 2 FREEBETURI a câte 50 RON.


Pariază la NetBet si castiga 2 freebet-uri de 50 RON

Plasează cel puțin 5 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 100 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.8 pe câte un meci distinct din Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Liga 1 din perioada 04/10 – 07/10/2019.

Indiferent de rezultatul pariurilor, NetBet îți oferă un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON, pe care le poți folosi pe pariuri din orice sport.

Cum poti beneficia de oferta pe weekend?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special. Dupa aceea, acceseaza promotia din meniul „Promotii” si incrie-te.

2 Plasează 5 pariuri simple LIVE sau PRE-LIVE de cel puțin 100 RON și cotă min. 1.8 pe partidele din Liga 1, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 din perioada 04/10 – 07/10/2019.

3 Indiferent de rezultat, Netbet iti ofera cadou 2 FREEBETURI X 50 RON, pe care le poți folosi pariind pe partide din toate sporturile

NOTĂ: Freebeturile pot fi folosite pe orice selecție din toate sporturile în termen de 3 zile de la primire.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu