Promoția momentului: Câștigă o Tesla și alte premii epice la Extragerile săptămânale!

Fan Pariuri sportive, Sloturi, Live Cazino, Bingo sau Poker? Unibet te trece pe modul electric! Câștigă o Tesla și alte premii epice la Extragerile săptămânale!

În următoarele 10 săptămâni, Unibet are de dat premii epice la Extragerile cu premii: o mașină Tesla + pachet de customizare de 50.000 RON, premii de până la 5.000 RON cash, bani bonus, pariuri gratuite, tichete Bingo, rotiri gratuite și tichete HexaPro.

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

DESCHIDE CONT

Cum se joacă

Nu contează dacă ești fan Pariuri sportive, Sloturi, Live Cazino, Bingo sau Poker – dacă joci minim 50 RON la orice produs, vei primi un tichet la Extragerea săptămânală.

În plus, dacă joci minim 50 RON la mai multe produse în parte, poți primi un număr extra de tichete:

  • Dacă joci 50 RON la un produs (de ex: Pariuri sportive, Sloturi, Live Cazino, Bingo, Poker), vei primi 1 tichet
  • Dacă joci câte 50 RON la două produse diferite (de ex: 50 RON la Pariuri sportive și 50 RON la sloturi), vei primi 3 tichete
  • Dacă joci câte 50 RON la trei sau mai multe produse diferite (de ex: 50 RON la Pariuri sportive, 50 RON la sloturi și 50 RON la Bingo), vei primi 5 tichete
  • Pentru Extragerile săptămânale, numai tichetele obținute în săptămâna anterioară vor fi luate în considerare. De exemplu, pentru prima Extragere cu premii de pe 29 august, numai tichetele obținute în intervalul 22 august – 28 august vor fi luate în considerare.
  • Toate tichetele obținute pe parcursul întregii campanii vor fi luate în considerare pentru Extragerea finală (cea din săptămâna 10)

Optează și distrează-te la produsele tale favorite dacă vrei să intri în cursa pentru premii de top!

OPTEAZĂ

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu