Promotia simpla prin care te imbogatesti la Netbet!

Netbet ne aduce aminte de vremurile bune si de demult, atunci cand, in urma cu 30 de ani, un bilet castigator de Loto Pronosport insemna anticiparea a 13 rezultate corecte din intreaga Europa. Astazi, una dintre cele mai in voga case de pariuri din Romania vine cu o promotie deloc complicata, prin care castigurile pot fi substantiale chiar si cu un procentaj relativ scazut de reusita pe bilet.

Pronobet, nimic mai simplu

Pronobet este un joc de pariuri sportive, disponibil pe Netbet in grile de 11 si/sau 5 evenimente din fotbal. Astfel, exista mai multe tipuri de grile, printre care notam grilele “Premier League”, “Europe”, “Mini”, “VIP”, etc. Tot ce are de facut pariorul este sa selecteze pentru fiecare eveniment, rezultatul final: 1, X sau 2.

Ca sa luam un exemplu, grila “Europe” ne propune 4 niveluri de castig. Astfel, daca pariorul a ghicit 8 rezultate corecte din totalul de 11, primeste 10% din jackpot. Nivelurile 2 si 3 sunt similare si direct proportionale, in timp ce nivelul 1, in care cel care pariaza ar nimeri toate evenimentele de pe bilet, ar castiga 50% din total plus jackpot-ul in sine. Lucrurile variaza, pentru ca grila “Premier League” contine 10 evenimente standard, in timp ce grila “VIP” le propune celor curajosi o serie de 15 evenimente fotbalistice.

Astfel, tot ce aveti de facut este sa va inregistrati la Netbet si sa profitati chiar acum de acest joc extrem de interesant si flexibil propus de respectiva casa de pariuri, cucerind astfel bani frumosi din aceasta provocare ce trezeste reale amintiri placute.

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

inregistreaza-te - netbet

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu