Provocarea Turneului Final se apropie! Poți câștiga un LED TV + Pariu Gratuit Gratuit de 111 Lei

provocarea mondialului

Betano, platforma de pariuri cu Cel mai bun Cash Out, Cele mai mari Cote Live și Cea mai Tare Aplicație, aduce vești excelente fanilor Mondialului!

Provocarea Mondialului te așteaptă cu Premii Garantate, Pariuri Gratuite și Surprize în Cont, înainte și pe toată durata Turneului Final!

Ești Pregătit? Te antrenezi cu BetBuilder+ la Mega Cote și poți câștiga unul dintre cele 100 de Televizoare LED puse în joc, plus un Pariu Gratuit. Tot ce ai de făcut pentru a accesa cea mai mare propunere de oferte din perioada Campionatului Mondial de Fotbal, este să te înregistrezi cu codul MONDIAL111 și, pentru început, să-ți iei bonusul garantat de 111 lei, fără depunere și fără rulaj!

CUM CÂȘTIG?

Simplu!

  • Înregistrează un cont nou pe platforma ro.betano.com și introdu codul bonus MONDIAL111 în pasul 3 din procesul de înregistrare
  • Validează adresa de e-mail și numărul de telefon introduse.

După ce efectuezi prima depunere pe Betano, vei primi 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit!

ÎNREGISTREAZĂ-TE

CE CÂȘTIG?
  • 111 lei Pariu Gratuit, fără rulaj și fără depunere pentru meciurile Mondialului din Qatar, dacă te înregistrezi cu codul bonus MONDIAL111
  • un tichet pentru tombola din 18 noiembrie unde poți câștiga un LED TV
CÂND CÂȘTIG?

Oferta este valabilă de vineri, 4 noiembrie 2022 ora 12:00 până joi, 17 noiembrie 2022, ora 23:59. Bonusul va fi creditat în contul de jucător imediat ce validezi adresa de e-mail și numărul de telefon, doar dacă ai introdus codul bonus MONDIAL111 la înregistrare.

ATENȚIE!

* Oferta este disponibilă de vineri, 4 noiembrie 2022 ora 12:00 până joi, 17 noiembrie 2022, ora 23:59 și doar pentru conturile înregistrate și validate în acest interval orar.

În plus, dacă ești FAN Mondial, în perioada următoare vei putea descoperi promoții zilnice, fără depunere, dedicate Turneului Final.

ÎNREGISTREAZĂ-TE


 

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu