PSG are cota 6 sa o invinga pe Guingamp, in cupa! Detalii »»

Cavani, Neymar & co s-au intorsi invinsi de la Lyon. PSG isi poate lua, insa, rapid revansa in fata fanilor, printr-o victorie cu Guingamp, acasa, in Cupa Frantei. Pariaza acum pe succesul parizienilor, la cota de 6 propusa de Betfair, in loc de 1.10 cat este in mod normal. 

Cum pot beneficia de cotele marite?
  1. Inregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZFBNAL. Click aici! Doar asfel poti benefica de cota marita. 
  2. Plasezi un pariu pe victorie PSG in meciul de Cupa Frantei cu Guingam (24 ianuarie, ora 19:30). Maxim 25 RON se califică pentru această promoţie. Poti sa plasezi o miza mai mare, dar doar 25 RON vor fi luati în considerare pentru cota marita. Cota specială este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  3. Potu sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.20. Il poţi folosi pe o singură selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii, fiecare avand cota minima 1.20.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu