Rambursare de 125 lei de la Unibet pentru primul marcator!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Daca pariul tău pe „Primul marcator” al unui meci nu este câștigător din cauză că echipa adversă marchează prea repede, nu trebuie să îți faci griji.

Vei primi înapoi până la 125 RON dacă pariul tău pe Primul marcator este pierdut  în primele 10 minute ale meciului selectat.  Se pare că va fi o competiție incendiară de la bun început, așa că este metoda perfectă de a fi asigurat!

Cum se joacă:

Acceseaza contul tau Unibet. Daca inca nu ai cont, deschide-ti acum unul utilizand acest link. Nu uita ca astfel beneficiezi automat si de Bonusul de 300 lei oferit de agentia Unibet!

  • Plasează un pariu pre-meci pe Primul marcator cu miza minimă de 6 RON
  • Daca este marcat un gol în primele 10 minute, iar pariul tău este pierzător, vei primi miza înapoi, până la maxim 125 RON
  • Banii vor fi rambursați în termen de 24 de ore. Ligile incluse – Premier League, Champions League, Europa League, La Liga, Championship.

Unibet – cel mai bun loc unde să pariezi pe fotbal!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu