Real Madrid – FC Barcelona: Castigi instant cu un super pariu! „El Clasico” iti garanteaza profitul fara efort!

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Real Madrid – FC Barcelona, din cadrul rundei cu numarul 33 din La Liga. In cazul unei victorii a catalanilor, lupta pentru titlu va ramane deschisa.


Inclestarea Real Madrid – FC Barcelona de duminica este una cu totul si cu totul speciala. In vreme ce Zidane nu se va putea baza pe galezul Gareth Bale, FC Barcelona nu se va putea baza pe „artizanul” Neymar, ce este suspendat. De asemenea, orgoliile din „El Clasico” sunt la cote astronomice si nimic nu poate fi mai captivant decat un duel intre cele doua mari puteri in situatia de fata!

Cu ocazia acestei intalniri casa online de pariuri 888Sport a pregatit o super oferta pentru clientii sai. Este vorba de castiguri suplimentare pentru cei ce vor miza pe victoria echipei favorite. Nimic nu este mai simplu de atat!

Cum pot beneficia de castiguri suplimentare la Real Madrid – FC Barcelona?
  1. Deschide-ti chiar acum un cont la 888Sport;
  2. Pariaza si apasa pe butonul “Cresterea profitului”;
  3. Castiga si revendica pariul instant!

enas

In alta ordine de idei, iti reamintim faptul ca toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu