Derby-urile Real Madrid – Barcelona si FCSB – Viitorul iti aduc 50 RON freebet + 250 RON pariu fara risc!

bilet la liga

In acest weekend se vor disputa Real Madrid – FC Barcelona si FCSB – Viitorul, cele doua intalniri urmand sa decida intr-o mare proportie campioanele din Spania si Romania. Daca Real Madrid si FCSB se vor impune, acestea isi vor procura un avans ce ar putea cu greu fi recuperat in ultimele etape ramase de disputat in La Liga si Liga 1.


Cu ocazia celor doua derby-uri Unibet a pregatit o super oferta. Este vorba de 50 RON Freebet + 250 RON Pariu Fara Risc! In total, sunt 300 RON pe care-i poti obtine extrem de usor complet gratuit! Trebuie doar sa fii jucator nou!

Cum pot obtine 50 RON Freebet + 250 RON Pariu Fara Risc in urma celor doua derby-uri?
Unibet ofera un freebet extra de 50 ron pentru FCSB – Viitorul pentru jucatorii noi inregistrati in acest weekend si care pariaza peste 100 ron pe Real Madrid – Barcelona. Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este 100% fără risc până la 250 ron, ai acces la Unibet TV unibet tv și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!
Pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a paria gratuit pe Real Madrid – Barcelona si FCSB – Viitorul
enas3

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu