Cota marita la 40 (!) pentru 1 solist in Real Madrid – Granada!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Daca in Liga Campionilor nu s-a descurcat la nivelul asteptarilor, in La Liga situatia se prezinta total diferit pentru Real. Madrilenii sunt neinvinsi dupa 7 runde, cu 15 puncte acumulate ocupand prima treapta a ierarhiei. Formatia pregatita de Zidane ataca o noua victorie, sambata de la ora 17:00, in meciul de pe teren propriu cu Granada. 
Pariaza la Betfair pe 1 solist de Real Madrid – Granda: Agentia a majorat cota variantei de la 1.30, la 40.00, exclusiv pentru toti noii clienti.

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Cum pariezi la cota 40 pe victoria echipei Real Madrid, in meciul cu Granada?

In doar cativa pasi simpli ai posibilitatea de a miza la cota 40 pe 1 solist in Real Madrid – Granada (diseara, ora 22:00)

  1. Poţi lua parte la promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNMP . Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNMP plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Manchester City – Dinamo Zagreb si alege pariul pe victoria gazdelor.
  3. Miza maxima acceptata in promotie este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data credităriiTrebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Dupa indeplinirea condițiilor de rulaj, profitul este al tau!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu