Redu riscurile pariurilor pe Europa League »» Te ajuta asigurarea NetBet in valoare de 200 lei!

Prima Rundă din Calificările Europa League a început. Avem deja meciuri animate, victorii clare ale favoritelor, dar și mari surprize. Pariaza inteligent și redu riscruile.  La NetBet te bucuri de partidele din Europa League cu o asigurare de 200 RON.

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și o cotă de cel puțin 1.5o pe meciurile din Europa League (06/07). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, Netbet îți oferă până la 200 RON CASHBACK.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți unul chiar acum dând click aici

2 Participă accesând butonul din promoția 200 RON Cashback – Europa League

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție Europa League, iar noi îți asigurăm pariurile în limita a 200 RON.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru cashback.

  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Bonusul va fi valabil timp de 7 zile din momentul primirii.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu