Roland Garros: Câștigă zilnic un Pariu Gratuit de 50 lei!

superbet pariu gratuit roland garros

Trăiește la intensitate maximă cel de-al doilea turneu major al anului cu SuperCote, SuperAvantaj, SuperLive și cu o ediție specială a promoției Împreună Trăim Super Tenisul.

În prima săptămână a Openului Francez, Superbet dublează valoarea Pariului Gratuit, de la 25 la 50 de lei! Poți să câștigi zilnic, dacă urmezi pașii simpli de mai jos:

  • Deschide un cont la Superbet accesand acest link. Doar astfel poti beneficia de promotie.
  • Pariază pre-meci și/sau live cel puțin 100 de lei bani reali, pe parcursul unei zile, pe bilete de tip single sau acumulator care conțin cel puțin un eveniment de tenis, nu doar de la Roland Garros, ci din orice turneu disponibil în ofertă, fiecare la cotă minima de 1.60.
  • Așteaptă validarea biletelor și câștigă 50 de lei Pariu Gratuit în maximum 48 de ore!
  • Perioada promoției: 23.05.2022 – 05.06.2022.

Pariază acum!

 

 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu