Roma – Liverpool: Orice pariu are acum cota 10! Daca pierzi ai inapoi dublul mizei!

Dupa succesul cu 5-2 din tur, Liverpool este ca si calificata in finala. Esti de alta parere? Pariaza pe Roma – Liverpool la NetBet si pentru orice pariu ai cota 10.00!

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
  • Creeaza-ti un cont pe NetBet Sport si introdu codul bonus COTA10 la înregistrare. CLICK AICI pentru a beneficia de promotie!
  • Plasează primul tău pariu pre-live (FT) sau LIVE pe BILET SIMPLU pe orice cota sau selectie din meciul AS ROMA – LIVERPOOL (2 MAI, 21:45)
  • Pariaza maxim 50 RON.Este posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 50 RON din pariu.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.
  • Daca pariul e pierzător, NetBet iti da banii înapoi! DUBLUL MIZEI!! Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet. În cazul în care pariul e necâștigător, îți returnăm banii sub formă de bonus, în limita a 100 RON.(dublul mizei maxime)

Exemplu:
AS ROMA – LIVERPOOL – Pariu peste 1.5 goluri – cota 1.11
Daca accesezi promotia NetBet ai pentru acest pariu o cota de 10.00. Daca meciul se incheie cu mai putin de 2 goluri marcate, primesti inapoi dublul mizei investite! 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu