Roma – Milan: 200 ron FREEBET propus de NetBet la derby-ul de pe Olimpico!

AS Roma și AC Milan se întâlnesc luni în derby-ul etapei 16 din Serie A pe Stadio Olimpico. Partida extrem de complicata, în ciuda faptului că, la pariuri, Roma este cotată cu şanse excelente la bifarea unui rezultat pozitiv. Să nu uităm că premergător duelului, cele doua ocupa locul 2 al ierarhiei, la egalitate de puncte, 32.

NetBet ţi-a pregătit o ofertă specială pentru derby-ul de pe Olimpico. Casa de pariuri îți asigură 100% pariurile pe acest derby, oricare ar fi favorita. Tot ce trebuie să faci e să plasezi un pariu PRE-LIVE (1X2 FT) sau LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție de minim 50 RON pe confruntarea dintre AS Roma și AC Milan(12/12, 22:00). Dacă pariul e pierzător, NetBet îți rambursează întreaga miză plasată în limita a 200 RON, sub formă de bonus.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ţi acum unul dând click aici.

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promoţia 200 RON – AS Roma vs. AC Milan

1Pariază PRE-LIVE (1X2) sau LIVE (orice selecție) pe bilet simplu pe AS Roma vs. AC Milan, iar dacă pariul e necâștigător, noi îți dăm toți banii înapoi.

NOTĂ: Doar primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.

  • Doar pariurile pre-live (1×2 FT) sau live (orice selecție) în valoare de minim 50 RON pe bilet simplu pe AS Roma vs. AC Milan (12/12, 22:00) sunt eligibile pentru cashback.
  • Promoția oferă 100% cashback, în limita a 200 RON, sub formă de bonus dacă biletul plasat este necâștigător.
  • Dacă un jucător a plasat mai multe pariuri, NetBet va acorda 100% BANII ÎNAPOI pentru primul pariu eligibil plasat.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile pentru cashback.
  • Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere înainte de 12/12, 20:00 GMT. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.
  • Bonusul va fi creditat în balanța de Sport a jucatorilor. Jucătorii trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Bonusul se va credita în balanțele jucătorilor eligibili în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu