România – Belgia »» Ia acum 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE de la Betano!

România - Belgia

România – Belgia

se va disputa sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00. Cu ocazia acestui meci, România – Belgia, Betano vine cu o ofertă de neratat, 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE!

România vine după un succes impresionant cu Ucraina, scor 3-0. De partea cealaltă, Belgia a fost învinsă surprinzător în prima etapă de Slovacia, scor 0-1. În urma acestor rezultate, tricolorii sunt lideri în Grupa E și sunt cu un picior în faza următoare a competiției. Așadar, ai toate motivele să urmărești live partida și să beneficiezi de această oferta de la Betano, 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE!

IA-L ACUM!

🎁Ce trebuie să faci pentru 50 LEI PARIU GRATUIT LIVE?

Sâmbătă, 22 iunie, înregistrează-te le Betano folosind ACEST LINK

Introdu codul promoțional LIVE50 (la pasul 3 din procesul de înregistrare).

Vei primi instant în contul de joc un Pariu Gratuit (Free Bet) în valoare de 50 Lei. Acesta va putea fi folosit doar în timpul desfășurării live a partidei tricolorilor.

IA-L ACUM!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Termeni & condiții Pariu Gratuit Live România – Belgia

  • Această promoție este valabilă doar sâmbătă, 22 iunie.
  • Pariul gratuit live va putea fi folosit doar la partida tricolorilor de pe 22 iunie 2024.
  • Câștigurile obținute în urma folosirii Pariului Gratuit (Free Bet) se vor transfera în balanța reală. Astfel, câștigurile vor putea fi retrase oricând

România - Belgia

Betano  Betano BetanoBetano           

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu