Romania – Finlanda » Pariaza pe meciul „tricolorilor” si castiga 25 LEI Freebet!

Romania - Finlanda

Sambata, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Romania – Finlanda, din cadrul rundei a 3-a a grupei 3 din Liga B a Ligii Natiunilor.

Romania – Finlanda iti aduce 25 LEI Freebet

Dupa primele doua partide ale grupei, Romania nu a reusit sa obtina niciun punct, clasandu-se pe ultima pozitie. In schimb, Finlanda este lider, nordicii acumuland 4 puncte. In acest context, un nou potential rezultat negativ al „tricolorilor” i-ar scoate aproape definitiv pe elevii lui Edi Iordanescu din cursa pentru promovarea in Liga A. Astfel, intensitatea din teren va fi la cote maxime!

Pentru a simti si tu aceeasi intensitate, 888Sport ti-a pregatit o promotie extrem de profitabila. Acum, daca pariezi pe meciul Romaniei poti castiga un Freebet de 25 LEI! Totul extrem de simplu!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum poti profita de oferta?

Indiferent care crezi ca va fi deznodamantul partidei, obtine 25 LEI Freebet in doar cativa pași simpli:

  • Deschide-ti cont la 888 Sport prin acest link special;
  • Utilizează funcția “Creează-ți pariul” și alege cea mai bună variantă pe România – Finlanda (11.06);
  • Mizează cel puțin 50 LEI pe selecția aleasă de tine; cotă minim 2.00
  • 888Sport te recompensează cu 25 LEI Freebet!

Pariaza si castiga!

Romania - Finlanda

Romania – Finlanda


Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu