+Șansă: Bilet de pariuri asigurat cu 50 lei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Ai fost aproape de câștig, dar ai pierdut biletul la un meci? NetBet îți mai dă o șansă de câștig sub forma unui FREEBET SĂPTĂMÂNAL, dacă biletul combo cu minim 5 selecții din fotbal e pierdut din cauza unui singur meci!

Plasează un bilet combo cu minim 5 selecții în valoare de cel puțin 20 RON și o cotă minimă de 1.4 / fiecare selecție pe meciuri de fotbal! Dacă biletul tău este pierdut la un meci, NetBet îți returnează miza sub forma unui FREEBET de până la 50 RON pe care îl poți juca pe un bilet LIVE sau PRE-LIVE cu selecții din orice sport.

Pentru a profita de această ofertă, urmează pașii de mai jos:

1 Loghează-te pe contul tău NetBet. Dacă încă nu ai un cont la NetBet îți poți deschide imediat unul, utilizând acest link special. Automat beneficiezi de promoția de bun venit na agenției:  500 lei primul pariu fără risc!

2 Plasează un bilet de pariuri cu miză minimă 20 de lei și cel puțin 5 pariuri în cote de minim 1.40 pe selecție, pe meciurile de fotbal.

3 Dacă pariul tău este pierdut din cauza unui singur meci, vei primi un FREEBET care va putea fi plasat plasat pe un bilet combo sau single cu selecții din orice sport în 24 de ore de la creditarea acestuia.

Notă: Pentru a participa la promoție înscrierea nu este necesară. Jucătorii trebuie să acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va apărea după ce biletul este finalizat și pariurile sunt stabilite.

Deschide cont!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu